хром
Bulgarian English
  Начало » Онлайн магазин » За нас Вход  |  Кошница  |  Онлайн поръчка   
Раздели в магазина
Производители
Нови продукти Напред
Уред за разбиване на яйца 40см
Уред за разбиване на яйца 40см
19.90лв.
Бързо търсене
 
Въведете дума или буква за търсене
Разширено търсене
За нас За нас

ЕТ „Радослава-А.Младенова” е бързо развиваща се фирма, която предлага специално подбрани функционални и естетически стоки за домакинството, отговарящи на все по-високите изисквания на потребителите.

Като представител на един от най-старите български заводи – ХРОМ АД, доказал многократно във времето качеството и практичността на своите изделия, ние предлагаме пълната гама продукти /умивалници, тенджери, тави, тигани и др./, изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 на конкурентни цени.

Нашият онлайн магазин привлича вниманието и с изделията на друг лидер в българското производство – Ножаров АД./известен в миналото като ”Петко Денев”/. Приборите и ножовете винаги са били неразделна част от перфектния сервиз и удоволствието да се храним.

За ценителите предлагаме продукти от порцелан и стъкло, съчетаващи елегантност и лукс, залагайки на характерния за италианците стил – оригиналност и униколност /Nuova R2S/.

Фирмата се е насочила и към предлагането на съдове с незалепващо покритие, изработени според най-новите технологии, улесняващи максимално потребителя и благодарение на които дори най-скромното ястие е винаги вкусно.

Ние предлагаме и богат избор от дребни кухненски аксесоари, практични електроуреди и атрактивни изделия, без които истинското удоволствие в кухнята е немислимо.

За най-малкия потребител – детето, имаме специално подбрана селекция стоки на водещи фирми.

Ние залагаме и на нови решения, предлагайки не само красиви, но и много функционални решения – специално патентованата в Швейцария най-успешна система за закрепване с вакум Everloc, чиято силиконова вендуза е с UV защита, нейната сила не се нарушава от -20 до.+60”С и е за многократна употреба.

Ние с удоволствие ще се погрижим за уюта и комфорта във Вашият дом!

Продължи
Кошница Напред
Кошницата е празна
Най-купувани онлайн
01.Канче за чай
02.Чаша за крем неръждаема
03.Вилица "Златен клас"
04.Лъжица "Златен клас"
05.Вилица средна Албена
06.Купа за плодове
07.Тимбалче неръждаемо
08.Мярка за течности 1 литър
09.Нож за риба
10.Лъжица малка "Златен клас"
Отзиви и коментари Напред
До момента няма регистрирани отзиви
Валути
Реклама
Десен банер
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
 

Онлайн магазин за покупка на стоки Хром. Уеб сайт дизайн и оптимизация на сайт - 3dwebdesign.org
Онлайн поръчка | Условия за ползване на сайта | Промоции