Магазин за умивалници, прибори, съдове от неръждаема стомана
Bulgarian English
  Начало » Онлайн магазин » За нас
Раздели в магазина
Производители
Нови продукти Напред
Рамка 145х110 см
Рамка 145х110 см
139.00лв.
Бързо търсене
 
Въведете дума или буква за търсене
Разширено търсене
За нас За нас

ЕТ „Радослава-А.Младенова” е бързо развиваща се фирма, която предлага специално подбрани функционални и естетически стоки за домакинството, отговарящи на все по-високите изисквания на потребителите.

Като представител на един от най-старите български заводи – ХРОМ АД, доказал многократно във времето качеството и практичността на своите изделия, ние предлагаме пълната гама продукти /умивалници, тенджери, тави, тигани и др./, изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 на конкурентни цени.

Нашият онлайн магазин привлича вниманието и с изделията на друг лидер в българското производство – Ножаров АД./известен в миналото като ”Петко Денев”/. Приборите и ножовете винаги са били неразделна част от перфектния сервиз и удоволствието да се храним.

За ценителите предлагаме продукти от порцелан и стъкло, съчетаващи елегантност и лукс, залагайки на характерния за италианците стил – оригиналност и униколност /Nuova R2S/.

Фирмата се е насочила и към предлагането на съдове с незалепващо покритие, изработени според най-новите технологии, улесняващи максимално потребителя и благодарение на които дори най-скромното ястие е винаги вкусно.

Ние предлагаме и богат избор от дребни кухненски аксесоари, практични електроуреди и атрактивни изделия, без които истинското удоволствие в кухнята е немислимо.

За най-малкия потребител – детето, имаме специално подбрана селекция стоки на водещи фирми.

Ние залагаме и на нови решения, предлагайки не само красиви, но и много функционални решения – специално патентованата в Швейцария най-успешна система за закрепване с вакум Everloc, чиято силиконова вендуза е с UV защита, нейната сила не се нарушава от -20 до.+60”С и е за многократна употреба.

Ние с удоволствие ще се погрижим за уюта и комфорта във Вашият дом!

Продължи
Валути

Онлайн магазин за покупка на стоки Хром. Уеб сайт дизайн и оптимизация на сайт - 3dwebdesign.org
Онлайн поръчка | Условия за ползване на сайта | Промоции